hero image
Twitter/Haas

Megérkezett az első 2023-as fecske – íme a Haas új festése!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2023/01/31 13:53
A mai nappal ténylegesen kezdetét vette a 2023-as bemutatószezon, a Haas istállója ugyanis magyar idő szerint 15 órakor közzétette első képeit az új festéséről, amely a MoneyGram érkezése miatt egészen sokat módosult tavalyhoz képest.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Az várható volt, hogy az amerikai alakulat nem fog túl nagy feneket keríteni a dolognak, és már előre jelezték, hogy a mai napon csak az idei dizájnt mutatják be a nagyközönségnek, a valódi autó majd csak a bahreini előszezoni teszt alkalmával fog „előkerülni”.

Ettől függetlenül azért így is izgatottan várhattuk, lesz-e valami komolyabb módosítás az előző évekhez viszonyítva, hiszen a csapat idén egy új főszponzorral támad a MoneyGram személyében.

Érdekes módon azonban az ő színeik is megegyeznek a Haaséval, tehát ők is a fehéret és a pirosat részesítik előnyben, mindezek ellenére azonban mégis viszonylag sokat változott a kocsi kinézete, hiszen jóval hangsúlyosabb lett benne a fekete, amely többnyire az oldaldobozokon és a motorborításon kapott helyet.

Emellett a csapat maradt a jól bevált pirosnál és fehérnél, de így is nagyon mutatósra sikerült a dizájn, az idei autó pedig a VF23 elnevezést kapta, és Kevin Magnussen, illetve a visszatérő Nico Hülkenberg fogja majd terelgetni azt február végétől kezdődően.