hero image
dppi

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/09/27 17:16
Kiváló F1-es felvételek érkeztek a Japán Nagydíjról, amit Max Verstappen nyert meg a Red Bullal Suzukában.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Japán Nagydíj nem hozott váratlan eredményt, még akkor sem, ha a Red Bull gyengélkedett Szingapúrban. Sőt, nagyon erősen vágtak vissza a „bikák”, és a Honda miatt ideálisabb volt az ünneplés Japánban,

Suzuka mindig különleges, és az évtizedek alatt már nem egyszer ünnepeltek világbajnoki címet a helyszínen. Valószínűleg még fognak is, és adott esetben arra is lehetett volna esély, hogy Verstappen is ezt tegye.

Igaz, már a nyár beköszönte előtt egyértelmű volt, hogy ki nyeri meg a bajnokságot. Ettől függetlenül sok izgalmas futamban volt részünk, hiába ennyire egyoldalú a 2023-as kiírás, és szerencsére az még nem ért véget.

A McLarenek nagyon feljöttek, és egyelőre a második erőként vannak jelen a rajtrácson. Suzukában is stabilan hozták ezt, és ha így folytatják tovább, az komoly gondot jelenthet a Mercedesnek és a Ferrarinak.

A Forma-1 szerkesztői közben összeállították a legjobb belső kamerás felvételeket egybefoglaló videós csomagot. Semmiképpen ne hagyjátok ki, a videós összeállítást erre a linkre kattintva érhetitek el.