hero image
dppi

Megérkeztek a várva várt extra F1-es felvételek Szingapúrból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/21 12:44
Azok, akik már nagyon várták a 2023-as Szingapúri Nagydíj extra F1-es felvételeit, örülhetnek, mert befutottak.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Fogalmazzunk úgy, hogy bőven volt mit néznünk a Szingapúri Nagydíj alatt, kezdve Stroll óriási balesetével, ami miatt még csak rajthoz sem állhatott vasárnap. Nagyon csúnyán leírt az Aston Martint, és nem kis kárt okozott ezzel.

Mivel rajthoz sem állhatott vasárnap, elveszett annak a lehetősége, hogy pontot szerezzen, bár erre így sem volt sok esély. Ettől függetlenül a szponzorok számára sem ideális, amikor csak egy autó áll rajthoz.

De legalább az az autó Alonso gépe volt, hiszen a kétszeres spanyol világbajnok viszi a hátán a csapatot. Remek hangulatban és formában versenyez a spanyol, akit sokan szeretnek a csapatnál, igazi vezér.

A Mercedesnél és a Ferrarinál is zajlottak az események, sok minden történt. A Red Bull sem maradhatott ki a sorból, akik ezúttal nem állhattak fel a dobogóra, így megszakad a nagy győzelmi sorozat.

Az F1-es szerkesztők gyors munkát végeztek, és elkészítették a legújabb onboardos összeállítást Szingapúrból. Ha kíváncsiak vagytok az extra felvételekre, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.