Lando Norris őszintén gratulált Carlos Sainz Jr. győzelméhez az Ausztrál Nagydíjon, miután a Ferrari spanyol versenyzője megnyerte a futamot.

Érdekes hétvégén vagyunk túl, és összességében azt mondanánk, megérte korán kelni. Mindig megéri, akkor is, ha unalmasabb a Forma-1, mert van valami varázsa ennek az egésznek, és ez 1950 óta így van. Azóta sokat változott a sport, sok nagy már nem lehet velünk, és Michael Schumacher is hiányszik a paddockból, akinek nem ismert a pontos állapota.

Fia, Mick Schumacher ugyan elvesztette az ülését a rajtrácson, nem kizárt, hogy később visszatérhet. Van pár példa arra, hogy lehet visszaút, elég, ha csak megnézzük Hülkenbergbet és Ricciardót. Ember nem gondolta volna, hogy a német újra F1-es versenyző lehet, majd a sok beugrás után újra fix lett a helye.

Az ifjú titánok azonban messze inkább előtérben vannak, akik jobbak is. Norrisnál aligha van őszintébb, humorosabb és jobb harc a mezőnyben, ráadásul egy pokolian jó pilóta, aki mindig tud meglepetést okozni. Megérdemelten keres nagy összegeket a McLarennél, ahol igazi vezérként dolgozik, a pályán kívül is.

Norrisnak mindenkivel jó a kapcsolata, nem is lehet elképzelni ennek a fordítottját, annyira kedves karakter. Ott van benne az a plusz, hogy világbajnok válhat belőle, csak egy kicsivel jobb autóra van szüksége. Az Ausztrál Nagydíjon is kiválóan teljesített, és nagyon fair módon hamar gratulált a műtéten átesett Sainz-nak.

Szép dolog volt tőle, közelről vették videóra a jelenetet, melyről fotó is készült. A nap egyik legmeghatóbb pillanata volt, ahogyan a két haver átöleli egymást, és mindezt őszintén, mert a Ferrari versenyzője erőn felül teljesített, még akkor is, ha Verstappen végül kiesett, így elmaradt a nagy csata odakint.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL