hero image
dppi

Megjelent a várva várt extra az F1-es Miami Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/05/08 10:48
Sokat nem kellett várnunk a várva várt extra videós anyagra a Miami Nagydíjról, amire egy ideig még biztosan emlékezni fogunk.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

A Miami Nagydíjat az elmúlt hétvégén rendezték meg, ami összességében hozta a kötelezőt. Mindegyik esemény izgalmas volt Miamiban, és a végeredmény sem úgy alakult, mint azt sokan várták volna. Verstappen végül csak második lett, nem tudott mit kezdeni azzal a helyzettel, amiben találta magát.

Nem ez volt élete hétvégéje, többször is hibázott, ami nála általában nagyon ritka. Bár tegyük hozzá, így sem kell félteni őt, erősen zsebben lehet az a világbajnoki cím a Red Bull előnye és a képességei miatt. Ettől függetlenül lehetnek még olyan hétvégék, amik váratlan eredményeket szülnek, mint Miamiban.

A Miami Nagydíjon is volt mit látnunk, számtalan érdekes jelenet játszódott le a nézők előtt. Norris győzelme felért egy katarzissal, ami biztosan kitart a következő futamig, és hamarosan végre Európában is pályára gurulhat az F1-es mezőny. Sokan várják már ezt a pillanatot, és a Magyar Nagydíj sincs túl messze.

Meglátjuk, mit hoznak a következő hetek, addig is, nézzük meg együtt a TOP-10-es onboardos összeállítást a Miami Nagydíjról, benne minden extrával. A videóért nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani, és már láthatod is az eseményeket, benne a legjobb jelenetekkel.