hero image

Meglepő dologgal szembesült Albon a bokszban (kép)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Steiner a tavalyi szezonról: Néhány dolgot másképp csinálnék...

FORMA-1

Marko nem örülne, ha szaúdi kézbe kerülne a Forma-1

FORMA-1

Gene Haas egyértelmű célokat tűzött ki idénre csapatának

FORMA-1

Így változott meg Hamilton hozzáállása versenytársaihoz

Motorsport.hu
2022/04/14 08:32
A Williams versenyzője, Alexander Albon egészen a verseny utolsó előtti köréig húzta az első, kemény abroncsos etapját, a bokszutcában pedig ekkor már néhány szurkoló is ott volt.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Alex Albon a Pirellit is meglepve az utolsó előtti körig ment a kemény keverékkel az Ausztrál Nagydíjon, ezzel az alternatív stratégiával pedig az utolsó helyről rajtolva a 10., vagyis pontszerző helyen ért célba.

A brit-thai pilótának pedig a kiállása folyamán szokatlan látvány tárult a szeme elé, ugyanis a Redditen kiszúrták, hogy az utolsó előtti körben már néhány szurkoló ott volt a bokszutcában, ami egy elég veszélyes helyzetet eredményezett.

Szerencsére nem történt baleset és Albon kiállása is „csak” 1,9 másodperccel volt lassabb Nicholas Latifi második kiállásánál, így vélhetően az sem változtatott volna a pozícióján, ha nincsenek szurkolók a bokszban.

Ezzel a remek egyéni és stratégiai teljesítménnyel a Williams megszerezte idei első pontját, így már csak az Aston Martin csapata áll pont nélkül a szezon első három nagydíját követően.