hero image
Ferrari / X

Megmutatták Leclerc és Sainz céges Ferrariját a Miami Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/03 23:00
Még a céges Ferrarik is új festést kaptak, abszolúte idomulva a Miami Nagydíjra tervezett tervezéshez, ami nagyon látványos lett.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Ezen a hétvégén kék színben versenyez a Ferrari, legalábbis, ami a szerelést és a sisakot illeti. A Ferrari alapszíne változatlan maradt, viszont így is került kék szín az autóra, már csak az új főszponzor miatt is. Rengeteg pénzt költ el erre a HP, de cserébe minden idők egyik legnagyobb márkájával dolgozhatnak együtt.

Bele sem gondolunk, hol tartana Ferrari pénzügyileg, ha az elmúlt években nem egy világbajnoki címet nyernek. Így sem panaszkodhatnak, mert ugyan még mindig Räikkönen címe az utolsó 2007-ből, óriási pénzeket keres az istálló. Hatalmas népszerűségnek örvend, és ez is bizonyítja, egy legendát egy győztes csapat sem tud felülmúlni.

Leclerc és Sainz nagyon várták ezt a hétvégét Miamiban, amit már most imádnak. Sok egyedi ruhát kaptak a versenyre, még a napszemüvegük is eltér a korábbitól, amit a Ray Bannek köszönhetnek. Az sem lehetett kérdés, hogy Ferrarival futnak be a nagydíjra, amire Suarez is kilátogatott.

Két Ferrarit kapott a csapat párosa, akik a lehető legfeltűnőbb módon gurultak be az egyedi festést kapott autókkal. Csúcsmodellek, amikben a lehető legmodernebb technika kapott helyet, és egyúttal igazi aerodinamikai mesterművek. Sokan irigykednek a monacóira és a spanyolra, amit meg lehet érteni.