hero image
Reddit

Megtörtént a harmadik bemutató, íme a Williams 2023-as versenyautója!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/06 14:16
A Williams bemutatta idei Forma-1-es autója, az FW45 festését és egy új szponzor érkezése is terítékre került, aki azonban ismerős lehet az előző évekből.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Williams honlapján pár napja megjelent, majd pár percen belül törlődött a partnerek fül alól a Gulf Oil logója, azé az olajcégé, amely az elmúlt pár évben a McLarennel működött együtt.

Ma elérkezett az idő, hogy leleplezzék a csapat 2023-as versenyautóját, vagy legalábbis annak a festését, és a hír igaznak bizonyult, idéntől a Gulf lesz a Williams főszponzora, de az autón egyelőre csak egy logóval lesznek jelen - Mike Jones, a Gulf vezérigazgatója azonban utalt arra, hogy a jövőben lehetnek különleges elemek.

A bemutatón még nem volt ott James Vowles, a Williams újdonsült csapatfőnöke, mivel hivatalosan csak február 20-ától fogja megkezdeni a munkát a grove-i csapatnál.

Az idén is teljesen a kék különböző árnyalataiban pompázó Williams-autóval a csapat minden bizonnyal el szeretne mozdulni a mezőny aljáról, ebben Alex Albon mellett a távozó Nicholas Latifi helyére érkező újonc, Logan Sargeant segíthet nekik.