hero image

Megvan, mikor érkezhet komoly frissítési csomag a Mercedes autóira! – német sajtó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen: "Világbajnokként muszáj, hogy benne legyek a Netflix-sorozatban"

FORMA-1

Pereznek sem tetszik az FIA "szájkosár"-szabálya

FORMA-1

Szimulátor a magángépen? Verstappen reagált

FORMA-1

Perez ismét reagált a tavalyi csapaton belüli botrányra: "Nincs egó, csapatban gondolkodunk"

Motorsport.hu
2022/04/25 08:37
A német Auto Motor und Sport információi szerint nem kell már sokat várni a Mercedes komoly fejlesztési csomagjára, amivel többek között a delfinezést szeretnék megoldani.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Négy nagydíjat követően a konstruktőri harmadik pozícióban áll a Mercedes csapata, azonban az erősorrend tekintetében Imolában a McLaren nyers tempója egyértelműen erősebb volt a német istállóénál.

A Mercedes csapatfőnöke az Emilia-Romagna Nagydíj után bocsánatot kért Hamiltontól, amiért „vezethetetlen” az autó, a jelek szerint pedig a brackley-i alakulat feszített tempóban dolgozik a háttérben azon, hogy javítsanak a helyzetükön.

A német Auto Motor und Sport úgy tudja, hogy a négy hét múlva megrendezésre kerülő Spanyol Nagydíjon fog megérkezni a Mercedes komoly fejlesztési csomagja, amely elsősorban a padlólemezt és a kocsi oldalszekrényét fogja érinteni, utóbbi szélesebbé tételével a stabilitáson javítana a Mercedes.

A csapatfőnök Toto Wolff nem kívánta megerősíteni az AMuS értesüléseit, de úgy gondolja, hogy nem teljesen tévút a W13-as koncepciója, és az a dolguk, hogy kijavítsák a gyengeségeiket.