Az olasz Formu1a.uno szerint nem kell már sokat várni arról, hogy a jelenleg „1.0-s” SF-24-es újításokat kapjon, ami reményeik szerint még közelebb hozza őket a Red Bullhoz.

Idén eddig a Ferrari tud a legnagyobb nyomást helyezni a Red Bull csapatára: eddig mind a 4 futamon sikerült dobogóra állni a Scuderiának, Ausztráliában pedig Verstappen kiesése után kettős győzelmet ünnepeltek.

A napokban az olasz Formu1a.uno arról írt, hogy a Ferrari tavalyhoz képest versenykörülmények között 1,7 másodpercet tudott fejlődni körönként, és mivel a Red Bull „csak” 1,1 másodperces javulásra volt képes, így 6 tizeddel közelebb kerültek hozzájuk.

Most pedig az olasz lap arról számolt ne, hogy nem kell már sokat várni, hogy fejlesztések érkezzenek a jelenlegi 1.0-s verziójú autóra: Imolában jön az új csomag, vagyis május második felében.

A csapatbajnokságban a Ferrari hátránya a Red Bull mögött 4 forduló után 21 pont, míg a vb-második Pereztől Leclerc 5, Sainz 9 pontra van, tehát az egyéni bajnokság második helyére is van esélyük a vörösöknek.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL