hero image

Mercedes: Ez az eddigi legextrémebb csomagunk!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/03/10 08:44
A Mercedes technikai igazgatója, Andrew Shovlin csütörtök délelőtt nem kívánt sokat mondani a W13B-nek is nevezett kocsiról, de azt elismerte, hogy ez az eddigi legextrémebb csomagjuk.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Ezúttal igaznak bizonyultak az olasz sajtóhírek: a Mercedes valóban minimálisra csökkentette a W13 oldaldobozait, ezen kívül pedig alakítottak az első szárnyon, az „uszonyokon” és a tükör külső területén is.

A német istálló megoldása pedig természetesen a többi istálló érdeklődését is felkeltette, és érdekes lesz figyelni, hogy az FIA szabályosnak ítéli-e a megoldást: a jelenlegi állás szerint úgy tűnik, megfelel a szabályoknak a W13B-nek is nevezett kocsi.

Délelőtt Lewis Hamilton, délután pedig George Russell körözhetett ma az autóval, és bár úgy tűnik, a delfinezésen nem javított sokat ez a megoldás, de azt még nem tudni, hogy teljesítmény tekintetében mennyire hatásos ez az extrém út.

Csütörtök délelőtt a Mercedes technikai igazgatója, Andrew Shovlin nem kívánt hosszan nyilatkozni az autóról és annak megoldásairól, a német Auto Motor und Sportnak ennyit mondott a technikai szakember: „Ez az eddigi legextrémebb csomagunk.”