hero image

Mercedes: „Hogy mikor harcolhatunk a győzelmekért?”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2022/03/25 08:44
A Mercedes technikai igazgatója, James Allison arról beszélt, idén is harcban akarnak lenni a világbajnoki címért, Bahreinben pedig körülbelül 6 tizedmásodperces volt a hátrányuk.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

A Mercedes csapata önmagához képest kifejezetten gyengén kezdte a Forma-1-es szezont, ugyanis bár végül Hamilton a harmadik, Russell a negyedik helyen ért célba, viszont a hétvége folyamán csak a harmadik erőnek számított a német istálló.

Az istálló technikai igazgatója, James Allison pedig azt mondta, nemcsak a győzelmekért, hanem a világbajnoki címekért is harcban akarnak lenni idén, és hogy Bahreinben körülbelül 6 tizedmásodperces volt a hátrányuk.

„Hogy mikor harcolhatunk újra a győzelmekért? Nemcsak a győzelmekért, hanem a világbajnoki címekért is harcolni akarunk! Ez a csapatunk célja, ezért létezünk. De igen, a győzelmek is a ’kaland’ részét képzik, ami egy nagy kihívás számunkra.”

„Valóban, Bahreinben körülbelül 6 tizedes, sőt talán még ennél is nagyobb volt a lemaradásunk a vezető pilótákhoz képest. Sok probléma továbbra is velünk van, ezekre pedig megoldást kell találnunk. Ez egy kihívás, de a téli tesztek után azt gondoltuk, ennél is rosszabb lesz a helyzetünk.”

„Remélhetőleg a következő 2-3 versenyen belül már meg fogjuk oldani a problémáinkat, de akárhogy is, vissza fogunk térni a kocsinkkal az élmezőnybe, és harcban leszünk a világbajnoki címért!” – idézte Allisont a RacingNews365.