hero image

Miamiban is a Red Bull volt a leggyorsabb a bokszutcában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Motorsport.hu
2022/05/11 08:46
Sergio Perez nem lehetett teljesen boldog a Miami Nagydíj után, ugyanis a mexikói futamát nagyban befolyásolta a Red Bull autójának szenzorproblémája. A szerelők a bokszban próbálták ezt jóvá tenni és Perez autóján cserélték le a leggyorsabban a kerekeket.
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

A győzelmet Miamiban Max Verstappen szerezte meg, míg csapattársa, Sergio Pereznek be kellett érnie a negyedik hellyel, miután jelentős teljesítményt veszített egy szenzorprobléma miatt. Mégis van egy kis vigaszdíj a mexikói és a Red Bull Racing bokszutcai csapata számára.

A leggyorsabb bokszkiállást ugyanis Perez hajtotta végre, aki mindössze 2,33 másodpercet töltött a Red Bull garázsa előtt a 41. körben. A második leggyorsabb megállás Lance Strollé volt, aki egy körrel korábban 2,45 másodperc alatt fejezte be a kerékcserét az Aston Martinnál.

Az első három helyezettet Verstappen egészítette ki a 26. körben végrehajtott, szintén gyors, 2,49 másodperces kiállásával.

A Red Bull számára ez a második győzelem az idei évben a bokszkiállások tekintetében. Míg korábban az osztrák csapat verhetetlen volt a gyors kiállásokban, az új szabályok egyértelműen megnehezítik a dolgukat.

Ennek ellenére a csapat képes felvenni a versenyt a McLarennel, amely a bokszkiállások rangsorának élén áll, de Miamiban annyira most nem remekeltek.