hero image
dppi

Mick Schumacher közel sem adta még fel Forma-1-es bajnoki álmait

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2022/12/23 07:59
Mick Schumacher a partvonalra került, de nem szándékozik feladni álmait – a fiatal németnek ma is nagy ambíciói vannak és szerinte visszatérhet a Forma-1-be.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Vezetékneve egyszerre volt áldás és átok, így az, hogy elvonuljon egy kicsit, sosem volt opció Mick Schumachernek, aki 2021-ben mutatkozott be a Forma-1-ben. Bár a Haas két év után lecserélte, a 23 éves német nincs híján önbizalomnak.

A fiatal pilóta nem az az ember, aki szeret szerepelni, ehelyett inkább hagyja, hogy az eredményei beszéljenek helyette. Az, hogy a Haas megadta-e neki az esélyt a kiteljesedésre, vagy sem, még elválik, első szezonja azonban csupa kudarc volt a bevallottan nem fejlesztett autó miatt.

Schumacher emiatt nem érzi úgy, hogy ez a búcsú volt a végső és úgy érzi, bizonyította, van helye a Forma-1-ben: „Minden szükséges dologban bebizonyítottam, hogy tudok gyors lenni, nem csak idén, de az előző években az utánpótlásban. Formula 2-es és Formula 3-as bajnok is vagyok, ezt szerintem most sokan elfelejtik” – mondta a The Race-nek adott interjújában.