hero image
dppi

Mike Tyson ellenfele megállította Leclerc-t a Ferrarinál Miamiban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

FORMA-1

Már most üzengetnek a Ferrari szurkolói Hamiltonnak Imolában

Motorsport.hu
2024/05/06 19:06
Jake Paul sem akart kimaradni a jóból, a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket az F1-es Miami Nagydíjon.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Nem kevés sztár, világsztár tette tiszteletét az elmúlt hétvégén megrendezésre került Miami Nagydíjon a Forma-1-ben, amit nagy meglepetésre Norris nyert meg a McLarennel. A Mercedes motorral hajtott autó mindent vitt, addig a gyári alakult még csak a dobogóra sem tudott felállni, és egy ideje küszködnek.

A McLarennél viszont érezhető a fejlődés, és sokat is profitálnak a Mercedesszel kötött szerződésükből. Ha anno a Hondával jobban mentek volna a dolgok, most még előrébb tarthatnának, de inkább csak előre tekintenek. Norris nagyon fontos láncszem Wokingban, és azzal, hogy Newey elhagyj a Red Bullt, talán könnyebb is lesz megtartaniuk.

Sokan bíznak abban, hogy Newey a Ferrarit választja, így Hamiltonnak is lehetősége lenne arra, hogy végre közösen dolgozhasson a legendás szakemberrel, aki egykor a McLarennek is tervezett autókat. A Ferrarinál ugyan régóta várnak az újabb bajnoki címre, még mindig a legnépszerűbb csapat, és ez aligha fog változni.

Jake Paul, aki hamarosan a nála 30 évvel idősebb, de topformában lévő Mike Tyson ellen fog bokszolni, a Ferrari vendége volt. Magára is öltötte a különleges szerelést, és váltott pár szót Leclerc-kel, ami számára is nagy élmény lehetett. Megosztó személyiség, sokan nem kedvelik, mások pedig imádják, főként a fiatalok.