hero image

Minardi: Vettelnek vissza kellene vonulnia a Forma-1-ből!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2022/04/13 08:48
A Forma-1-es csapatalapító Giancarlo Minardi szerint Sebastian Vettel már nem fog több világbajnoki címet nyerni és a pénznek sincs híján, így vissza kellene vonulnia a száguldó cirkusztól.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Hiába indult tiszta lappal minden csapat a 2022-es Forma-1-es nagy szabályváltoztatások előtt, az Aston Martin így sem tudott előrelépni, sőt távolabb kerültek a dobogós helyezésektől és egyelőre a pontszerzéstől is.

Három futamot követően egyedül a silverstone-i bázisú istálló áll pont nélkül, Sebastian Vettel pedig egyáltalán nem lehet elégedett: a koronavírus-fertőzése miatt Bahreinben és Szaúd-Arábiában nem indulhatott, Ausztráliában pedig kétszer is összetörte a kocsiját.

Emiatt az F1-es csapatalapító Giancarlo Minardi azt gondolja, hogy Vettelnek vissza kellene vonulnia a sporttól, hiszen több világbajnoki címet már nem fog nyerni a német – erről a Corriere dello Sportnak nyilatkozott:

„Peches volt, amiért a covid miatt ki kellett hagynia két versenyt, a harmadikon pedig kiesett. De vissza kellene vonulnia. Rengeteg pénze van, számos világbajnoki címet nyert, többet pedig már nem fog nyerni” – véli Minardi.