hero image
dppi

Mindent elmond ez a drámai felvétel Russell Szingapúri Nagydíjáról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/09/18 11:39
George Russell nem véletlenül nem vette le a sisakját a Szingapúri Nagydíj drámája után, forrhatott a dühtől.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Érdekes pillanatokat hozott a Szingapúri Nagydíj a Forma-1 2023-as szezonjában. Az egész hétvégét tekintve is a Ferrari volt a leggyorsabb, ami meglepetést jelentett, míg Stroll hatalmas csattanása kevésbé.

Az Aston Martin kanadai versenyzője rossz formában van, és gyakorlatilag nullára törte az autóját a szombati időmérőn. Sőt, vasárnap rajthoz sem állt az ütközés miatt, így még inkább Alonso vitte a hátán a csapatot.

A Red Bullok is küszködtek, Verstappen és Pérez is kiesett a Q2-ben, így sejteni lehetett, hogy megszakad a nagy győzelmi sorozat. Végül Sainz húzta be a győzelmet, amire Russellnek is lehetett volna esélye.

A Mercedes fiatal brit versenyzője végül nulla ponttal távozott Ázsiából. Nem tehetett mást, mert a leintés előtti másodpercekben nekivágta a Mercedest a falnak, és onnan már nem lehetett visszaút számára.

Érhető módon nem vette le a sisakját a paddockban, nem akarta, hogy lássák az arcát, illetve így a nyilatkozatokat is elkerülhette. Később természetesen nyilatkozott, viszont rendkívül csalódott és szomorú volt.