hero image
DPPI

Múltdéző videón Hamilton és Leclerc hatalmas csatája a Brit Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/07 11:50
Lewis Hamilton és Charles Leclerc már nem egyszer csatázott egymással a Forma-1-ben, és ez a Brit Nagydíjon sem volt másképp.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Ezen a hétvégén Silverstone látja vendégül a Forma-1 mezőnyét a Brit Nagydíjon. Az egyik legjobban várt nagydíjról beszélünk, ahol számos legendás futamot rendeztek már, legendás győztesekkel.

Mindig érdekes látni, hogyan feszül egymásnak a fiatal és az idősebb generáció. Szerencsére Fernando Alonso is a mezőny tagja, aki noha már a 40-es éveiben jár, még mindig az egyik legjobb.

Max Verstappen pedig olyan előnnyel vezeti a bajnokságot, hogy arra már nehéz szavakat találni. Hiába ül Sergio Pérez ugyanabban az autóban, senki nem tudja megállítani a hollandot, de még csak lassítani sem.

A tavalyi Brit Nagydíj sem volt unalmas, már csak Hamilton és Leclerc csatája miatt sem. A Mercedes és a Ferrari versenyzője nem kímélte egymást, kerék a keréken csatáztak, amit imádott a közönség.

Fentebb erről nézhettek meg egy összeállítást, még mindig hidegrázósak ezek a felvételek. Valami hasonlóra számítunk idén is, csak reméljük, nagyobb csata lesz az első helyért, mint az elmúlt hetekben.