hero image

„Néhányan arról pletykálnak, hogy a Ferrari megfenyegette a Haast...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Rosberg: A "legjobb" Hamilton bajban van Russell miatt

FORMA-1

Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

FORMA-1

Sergio Perez nyerte a Szaúd-arábiai Nagydíjat Max Verstappen és Fernando Alonso előtt!

FORMA-1

Perez arra számít, hogy Verstappennel harcolhat a győzelemért

Motorsport.hu
2022/04/11 10:45
A Sky Sports F1 riportere, Ted Kravitz tárta a nyilvánosság elé azt a pletykát, hogy egyesek szerint a Ferrari megfenyegette a Haast, amiért túl jó teljesítményt nyújtanak. Kravitz azt is hozzátette, szerinte ez baromság.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Azt követően, hogy Kevin Magnussen révén Bahreinben és Szaúd-Arábiában is pontot tudott szerezni a Haas csapata, Ausztráliában messze voltak ettől, ennek kapcsán pedig a Sky riportere, Ted Kravitz egy érdekes pletykáról számolt be.

Sky Sports F1 Ted’s Notebook című műsorában Kravitz arról beszélt, hogy a paddockban szárnyra kapott az a pletyka, hogy a Ferrari megfenyegette a Haast, amiért túl jól teljesítenek. A riporter szerint ez baromság:

„Hova tűnt a Haas tempója? Sokan tették fel ezt a kérdést a paddockban. Azután, hogy pontokat tudtak szerezni az első pár versenyen Kevin Magnussennel, Ausztráliában csak a 13. és a 14. helyen végeztek, ami nagyon-nagyon furcsa.”

„Néhányan arra tettek utalást és arról pletykáltak, hogy talán a Ferrari azt gondolja, hogy a Haas túl jól teljesít, és megfenyegették őket. Természetesen ez baromság. A Ferrari sosem fogja megfenyegetni a Haast, hogy tekerjék le a motorjukat.”

„De van egy ilyen pletyka a paddockban, és tudjátok, hogy szeretek képben lenni a pletykákkal. Az igazság viszont az, hogy valószínűleg rossz beállításokat hoztak erre a pályára, és nem tudtak visszatalálni a helyes útra.”

„Ha alapvetően a kukába megy a pénteki napod a rossz beállítások miatt, akkor már nagyon nehéz visszatalálni a helyes útra” – mondta Kravitz a műsorában a Ferrari-Haas pletykáról.