hero image
dppi

Nekirohant az orvosi kocsinak egy F1-es autó a Brazil Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/03 16:42
Elnézve a felvételt, kisebb csoda, hogy nem halt meg az orvosi autóból kipattanó szakember, nagyon kevésen múlt a tragédia.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Ezen a hétvégén is lesz Forma-1, aminek örülünk és nem is, mert ez már a szezon vége. Megint hónapokig nem fogunk futamokat látni, de legalább utána ismét egy nagyon hosszú idény várhat ránk.

Reméljük, izgalmas is lesz, mert idén rendkívül hamar eldőlt a legfontosabb kérdés. Az egyetlen kérdés az maradt csupán, hol bonthat pezsgőt a Red Bull és Verstappen, amit majdnem egyszerre tehettek meg.

A háromszoros holland világbajnok azóta sem vett vissza, nagyon határozott, és az a terve, hogy minden futamot behúz, ami még hátra van. Brazíliában is ez a célja, és megint igencsak jó esélyei vannak.

Ha már Brazil Nagydíj, emlékezzünk vissza a 2002-es hétvégére, ami kis híján tragikusan zárult. Soha nem láttunk hasonlót, mint akkor, és több mint 20 év távlatából is tisztán emlékszünk erre a jelentre.

Isteni csoda, hogy az orvosi autó vezetője életben maradt, rendkívül kevésen múlt a súlyos baleset. A legjobb esetben is valószínűleg életveszélyes sérüléseket szenvedett volna, de látni, hogy a Sauber megcsúszott, amiatt tért le az ívről - a videó ide kattintva érhető el.