hero image
dppi

Nem akármilyen módon tiszteleg Senna előtt Hamilton Brazíliában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/03 12:01
Lewis Hamilton számára több mint különleges Ayrton Senna legendája, és ismét előtte tiszteleg a hétszeres világbajnok rekorder.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Soha nem tudjuk meg, mi történt volna, ha Senna nem hal meg tragikus hirtelenséggel 1994-ben az imolai versenypályán. Pontosabban a baleset következtében hunyt el a kórházban, már nem lehetett rajta segíteni.

A történelem egyik legdöbbenetesebb halálhíre volt, hiszen még azok is ismerték Sennát, akik nem követték figyelemmel a Forma-1 történéseit. Az égiek túl korán hívták magukhoz, de mintha megérkezte volna a halálát.

Sok teória kering erről, viszont Sennánál senki sem szeretett jobban élni és versenyezni. Még lehetett volna pár erős év a karrierjében, és a halála előtt a Ferrarival tárgyalt, bár ezt kár is ebben a formában folytatni.

Egy igazi legendát vesztett el az emberiség, aki még ennyi idő után is nagy hatással van az emberekre. Sokat elmond, hogy Hamilton sokáig egy Senna-festésű sisakban versenyzett, mert mindig is a brazil volt a példaképe.

Most pedig egy olyan szettben tisztelet a bajnok előtt, amit nem kell magyaráznunk. Egy több mint különleges darab, méltó módja a megemlékezésnek, és valószínűleg sokan mások is szívesen hordanák.