hero image
dppi

„Nem biztos, hogy Schumacher képes lenne arra, amire Hülkenberg”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/04/13 06:59
A korábbi F1-es pilóta Hans-Joachim Stuck szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mick Schumacher is képes lenne arra a teljesítményre, amit Nico Hülkenberg nyújt a Haasnál.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Nehéz lenne amellett érvelni, hogy eddig szégyenteljes Nico Hülkenberg F1-es visszatérése, hiszen a veterán német eddig egy körön mind a három alkalommal megverte csapattársát, Kevin Magnussent, ráadásul pontok tekintetében is 6-1-re vezet a dánnal szemben – köszönhetően a melbourne-i hetedik helyének.

A Hulk becenévre hallgató pilótát sokan dicsérik az utóbbi időben, hozzájuk csatlakozott a korábbi német pilóta, Hans-Joachim Stuck is, aki hozzátette, nem biztos, hogy Mick Schumachertől is ilyen teljesítményt látnánk, ha megtartotta volna őt a Haas.

„Nem lepett meg Nico teljesítménye, szenzációs munkát végez. Nem tudom, hogy Mick képes lenne-e úgy teljesíteni, mint Nico” – kezdte Stuck az Eurosport.de-nek.

„Ennek egyrészt az az oka, hogy Nicónak van tapasztalata az autó fejlesztésében, emellett pedig a versenytapasztalata is megvan, ami Micknél egyelőre hiányzik” – fogalmazott a korábbi F1-es.