A korábbi F1-es pilóta Hans-Joachim Stuck szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mick Schumacher is képes lenne arra a teljesítményre, amit Nico Hülkenberg nyújt a Haasnál.

Nehéz lenne amellett érvelni, hogy eddig szégyenteljes Nico Hülkenberg F1-es visszatérése, hiszen a veterán német eddig egy körön mind a három alkalommal megverte csapattársát, Kevin Magnussent, ráadásul pontok tekintetében is 6-1-re vezet a dánnal szemben – köszönhetően a melbourne-i hetedik helyének.

A Hulk becenévre hallgató pilótát sokan dicsérik az utóbbi időben, hozzájuk csatlakozott a korábbi német pilóta, Hans-Joachim Stuck is, aki hozzátette, nem biztos, hogy Mick Schumachertől is ilyen teljesítményt látnánk, ha megtartotta volna őt a Haas.

„Nem lepett meg Nico teljesítménye, szenzációs munkát végez. Nem tudom, hogy Mick képes lenne-e úgy teljesíteni, mint Nico” – kezdte Stuck az Eurosport.de-nek.

„Ennek egyrészt az az oka, hogy Nicónak van tapasztalata az autó fejlesztésében, emellett pedig a versenytapasztalata is megvan, ami Micknél egyelőre hiányzik” – fogalmazott a korábbi F1-es.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL