hero image
dppi

Nem hiszed el, milyen menő sisakot csináltatott Japánra Hamilton

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/23 07:28
Lewis Hamilton pályafutása egyik legmenőbb sisakfestésével állt elő a Japán Nagydíjra, ami igazi kedvenc.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Japán Nagydíj mindig is különleges volt, és az is marad. Egy olyan helyszín, mely évtizedek óta tagja a naptárnak, és ennek nem szabadna változnia, bár voltak időszakok, amikor sajnálatos módon nem volt futam Ázsiában.

Suzuka ráadásul a világ egyik legjobb versenypályája, ami mindamellett, hogy pokolian gyors, rendkívül technikás is. Mindig tud meglepetést okozni, és keményen meg tudja büntetni a hibákat.

Erről sokan tudnának beszélni, és láthattuk az első három szabadedzésen is, hogy résen kell lenniük a pilótáknak. Lewis Hamilton is imádja a japán hétvégét, az egyik kedvence, és a rajongók megőrülnek érte.

Legszívesebben egy évben többet versenyezne ezen a helyszínen, már csak az atmoszféra miatt is. Ez nyilván nem lehetséges, viszont Hamilton óriási tapasztalattal bír Suzukában, a kisujjában van a pálya.

Ennek alkalmából egy több mint különleges sisakfestéssel hangolt a folytatásra. Abszolúte a króm dominál a sisakon, melyet egy igazi művész készített, aki több mint büszke lehet erre a munkájára is.