hero image
DPPI

Nem kicsit akadt ki Pérez az újabb Q2-es kiesése után (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/01 09:42
Sergio Pérez szép lassan kihúzza azt a bizonyos gyufát a Red Bullnál, ami akár az ülésébe is kerülhet, hiába az erős támogatói háttér.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Sergio Pérez eddig sem volt Max Verstappen szintjén, ugyanakkor joggal bízhatott abban a Red Bull, hogy stabilan hozza a második helyeket. Az idei évre azonban sokat gyengült a teljesítménye, amire nincs igazi magyarázat.

Sorra esik ki a Q2-ben az időmérőkön, noha a leggyorsabb autó dolgozik alatta. Ezzel pedig elveszíti annak az esélyét, hogy egyáltalán nyomást helyezzen Verstappennre, aki az Osztrák Nagydíjon is behúzta a pole-t.

Pérez ehhez képest már a Q2-ben búcsúzott, amit sokan nem akartak elhinni. Nemcsak az autó miatt, hanem amiatt sem, mert ez nem az első eset, ráadásul száraz körülmények uralkodtak a pályán.

A Red Bull versenyzője nagyon dühös volt, már a csapatrádión keresztül érezni lehetett rajta. A csapatvezetés sem volt boldog, mivel ezzel megint nehéz helyzetbe hozta magát Pérez, sorozatban harmadik alkalommal.

A fentebb látható videó beszédes, és közben egyre több olyan pletyka kering a sajtóban, hogy Daniel Ricciardo készen áll, aki jelenleg a Red Bull tartalékja, és valószínűleg ennél lényegesen jobb teljesítményt tudna nyújtani.