hero image
DPPI

Nem kicsit akadt ki Pérez az újabb Q2-es kiesése után (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/07/01 09:42
Sergio Pérez szép lassan kihúzza azt a bizonyos gyufát a Red Bullnál, ami akár az ülésébe is kerülhet, hiába az erős támogatói háttér.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Sergio Pérez eddig sem volt Max Verstappen szintjén, ugyanakkor joggal bízhatott abban a Red Bull, hogy stabilan hozza a második helyeket. Az idei évre azonban sokat gyengült a teljesítménye, amire nincs igazi magyarázat.

Sorra esik ki a Q2-ben az időmérőkön, noha a leggyorsabb autó dolgozik alatta. Ezzel pedig elveszíti annak az esélyét, hogy egyáltalán nyomást helyezzen Verstappennre, aki az Osztrák Nagydíjon is behúzta a pole-t.

Pérez ehhez képest már a Q2-ben búcsúzott, amit sokan nem akartak elhinni. Nemcsak az autó miatt, hanem amiatt sem, mert ez nem az első eset, ráadásul száraz körülmények uralkodtak a pályán.

A Red Bull versenyzője nagyon dühös volt, már a csapatrádión keresztül érezni lehetett rajta. A csapatvezetés sem volt boldog, mivel ezzel megint nehéz helyzetbe hozta magát Pérez, sorozatban harmadik alkalommal.

A fentebb látható videó beszédes, és közben egyre több olyan pletyka kering a sajtóban, hogy Daniel Ricciardo készen áll, aki jelenleg a Red Bull tartalékja, és valószínűleg ennél lényegesen jobb teljesítményt tudna nyújtani.