hero image
dppi

Nem lehet betelni Alonso brazíliai manőverével (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/06 15:44
Fernando Alonso megint betette az oktatókazettát, amit még egy ideig el fognak nézegetni a szurkolók, ehhez kétség sem férhet.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Ahogyan ahhoz sem, hogy a spanyol világbajnok készen állna egy bajnoki harcra. Az Aston Martin azonban továbbra sem tart ott, ahol kellene, de amikor adódik egy kisebb lehetőség, az esetek többségében Alonso ott van.

Interlagosban is volt egy lehetőség, méghozzá a harmadik helyre, amivel mindenképpen élni akart a legendás versenyző. Így is tett, és képes volt maga mögött tartani Pérezt a Red Bullal, ami komoly dicsértet.

A sajtó ódákat zeng Alonsóról, hiába nyert Verstappen és lett második Norris. Sokkal érdekesebb ennél az, hogy a spanyol bika mit művelt a pályán vasárnap, aminek a végén megszerezte a harmadik helyet.

Alonso ezúttal is szerény volt, a csapatnak ajánlotta a dobogót. Szerette volna, ha együtt élvezik ki a pillanatokat, és sokan felnéznek rá, abszolúte motiváló a jelenléte, mint amikor Schumacher visszatért és a Mercedesnél dolgozott.

A világbajnok manőverét nem kell magyarázni, tanári volt, majd jöhetett a nagy ünneplés a garázsban. Régóta vártak erre a pillanatra, amit idén kivétel nélkül Alonso szállított a csapatnak az F1-ben.