hero image
dppi

Nem lehet betelni Alonso brazíliai manőverével (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/06 15:44
Fernando Alonso megint betette az oktatókazettát, amit még egy ideig el fognak nézegetni a szurkolók, ehhez kétség sem férhet.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Ahogyan ahhoz sem, hogy a spanyol világbajnok készen állna egy bajnoki harcra. Az Aston Martin azonban továbbra sem tart ott, ahol kellene, de amikor adódik egy kisebb lehetőség, az esetek többségében Alonso ott van.

Interlagosban is volt egy lehetőség, méghozzá a harmadik helyre, amivel mindenképpen élni akart a legendás versenyző. Így is tett, és képes volt maga mögött tartani Pérezt a Red Bullal, ami komoly dicsértet.

A sajtó ódákat zeng Alonsóról, hiába nyert Verstappen és lett második Norris. Sokkal érdekesebb ennél az, hogy a spanyol bika mit művelt a pályán vasárnap, aminek a végén megszerezte a harmadik helyet.

Alonso ezúttal is szerény volt, a csapatnak ajánlotta a dobogót. Szerette volna, ha együtt élvezik ki a pillanatokat, és sokan felnéznek rá, abszolúte motiváló a jelenléte, mint amikor Schumacher visszatért és a Mercedesnél dolgozott.

A világbajnok manőverét nem kell magyarázni, tanári volt, majd jöhetett a nagy ünneplés a garázsban. Régóta vártak erre a pillanatra, amit idén kivétel nélkül Alonso szállított a csapatnak az F1-ben.