hero image

Nem találnátok ki, Vettel milyen műsorban fog szerepelni

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Super Admin
2022/05/11 09:59
A Spanyol Nagydíj előtti szünetet Sebastian Vettel többek között arra is használja, hogy megjelenjen egy brit televíziós műsorban, amelynek lényegében semmi köze nincs a Forma–1-hez vagy az autósporthoz.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Nemrég kiderült, hogy a négyszeres világbajnok a brit Question Time nevű műsorban fog vendégszerepelni, amely alapvetően egy beszélgetős műsor, ahol a meghívottak megvitatják a legfontosabb aktuális témákat, valamint válaszolnak az emberek által beküldött kérdésekre.

Vetteltől persze az utóbbi években nem álltak távol a különböző társadalmi és egyéb problémák, és sokszor hívta már fel a figyelmet a környezetszennyezésre, valamint a motorsportban alulreprezentált csoportokat is igyekszik támogatni.

Amikor megkérdezték tőle, hogy van-e olyan specifikus témakör, melyről mindenképpen említést szeretne tenni a műsor folyamán, ő kifejtette, hogy igyekszik nyíltan hozzáállni a dologhoz, és várja, hogy különböző problémákról beszélgethessen.

„Igyekszem nyitott lenni. Ez egy eltérő formátum. Sok mindent tanulhatok, és persze megvan a magam véleménye, de nem mondom azt, hogy mindig igazam van vagy tévedek! Mindenképpen érdekes lesz viszont, mert ez egy másfajta körítés, és vélhetően sokféle témában kapunk majd kérdéseket.”

Adódik azonban a kérdés, hogy mégis hogyan keveredett egy F1-es pilóta a Question Time műsorába? „Igazából a véletlen folytán történt, és izgalmas lehetőségnek találom, mert ez annyira más. Már várom.” Az Aston Martin versenyzője egyébként május 12-én lesz majd látható a brit televízióban.