A kétszeres világbajnok Emerson Fittipaldi azt nyilatkozta, hogy szerinte a Mercedesnél nemcsak a motorral, hanem a kasztnival is baj van, Lewis Hamilton pedig erősen térhet vissza.

A Mercedes a konstruktőri pontverseny harmadik pozíciójában áll, és amíg George Russell eddig minden futamot a top 5 pozíció valamelyikén fejezett be, addig Lewis Hamilton eredményei ingadoznak.

A német istálló W13-as kocsija eközben erősen delfinezik és nehezen vezethető, tehát sok a gond a Mercedesnél. Erről beszélt a kétszeres F1-es világbajnok Emerson Fittipaldi is a VegasInsidernek, hozzátéve, hogy Hamilton erősen fog visszatérni.

„Érdekes azt látni, hogy George Russell Lewis előtt áll. Az év elején még Lewis hátulról rajtolva is jó eredményeket tudott elérni, még George Russellnél is jobbakat. Tehát továbbra is ott van, csak szerintem a körülmények ellene játszottak a hétvégén. De erősen fog visszatérni.”

„Ha a McLarent hasonlítjuk össze a Mercedesszel, látjuk, hogy ugyanolyan motorjuk van, de a McLaren mégis sokkal gyorsabb a Mercedesnél. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a motoron, hanem a kasztnin is múlik a dolog, valamin változtatniuk kell” – mondta Fittipaldi.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL