hero image

Nevet akar változtatni Hamilton, így hívhatják hamarosan!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

FORMA-1

Néz meg Hamilton leggyorsabb körét az új Mercedesszel a Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

Motorsport.hu
2022/03/14 14:27
A Mercedes hétszeres Forma-1-es világbajnoka, Lewis Hamilton felfedte tervét: nevet akar változtatni. Az új neve vélhetően Hamilton-Larbalestier vagy Larbalestier-Hamilton lehet – ennek az okáról is beszélt.
Ajánlott Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

Bár valószínűleg minden olvasónk tisztában van azzal, hogy George Russell és Lewis Hamilton alkotja a Mercedes F1-es csapatának 2022-es párosát, ez hamarosan változhat, méghozzá átigazolás nélkül.

Ugyanis Hamilton szeretné felvenni édesanyja családnevét is a jelenlegi vezetékneve mellé, így „új” néven indulhat a száguldó cirkuszban is.

„Ez nagyon sokat jelentene számomra és a családom számára. Rendkívül büszke vagyok a családnevemre, a Hamiltonra, viszont egyikőtök sem tudja, hogy az édesanyám neve Larbalestier. Hamarosan ez is benne lesz a nevemben” – mondta Hamilton a Dubai Expón.

Az egyelőre kérdéses, hogy mi lesz Hamilton „új” neve, viszont a nyilatkozat alapján valószínűsíthető, hogy Larbalestier-Hamilton vagy Hamilton-Larbalestiernek fogják hívni a hétszeres világbajnokot, aki elmondta, nem érti, miért „vesztik el” a nők a nevüket házasságkötéskor.

„Nem igazán értem, hogy amikor házasságkötés történik, akkor miért vesztik el a nők a családnevüket. Én azt akarom, hogy az édesanyám neve is ott legyen a Hamiltonnal együtt. Remélhetőleg erre hamarosan sor is kerül. Még nem ezen a hétvégén, de dolgozunk rajta” – mondta mosolyogva a brit.