hero image
dppi

New York utcáin parádézott egy F1-es Mercedesszel Lewis Hamilton (videók)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/01 10:12
Lewis Hamilton imádja New Yorkot, lakása is van a városban, így még különlegesebb volt számára az utcai parádé.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Hamilton nagy rajongója az államoknak, már kiskorában is az volt, de mivel nem gazdag család gyermekeként látta meg a napvilágot, ez sokáig álom maradt számára. Egy ideje azonban bármelyik lakást meg tudná vásárolni New Yorkban, annyi pénze van, és ez csak a kezdet, mert a Ferrarinál még többet fog keresni.

Soha nem keresett annyit Hamilton az F1-ben, mint amennyit a Ferrari letesz elé az asztalra. Verstappen állítólag ezt az összeget is túlszárnyalhatja, ha igent mond a Mercedes ajánlatára, amivel egy nagyon-nagyon erős páros állhatna össze, és lehetséges, hogy Russell nyomás alá tudná helyezni a hollandot.

Állítólag már tárgyalnak egymással a felek, így a Red Bullnak hamarosan egy igen erős versenyző után kell néznie, marketing szempontból is. Alonso rövid távon tökéletes megoldást jelenthetne, ha a spanyol versenyképes marad a 2025-ös idény után is, amire jó esély nyílik, de egyelőre csak annyi biztos, hogy hosszabbított az Aston Martinnal.

A Mercedes is ott van már az USA-ban a Miami Nagydíj miatt, és ezúttal New Yorkban parádéztak. A legendás város utcáit vette be Hamilton egy F1-es autóval, ami számára is nagy élményt adhatott. A helyiek pedig nem hittek a szemeiknek, hogy egy F1-es Mercedes tekereg odakint az utcákon.