hero image
dppi

Nézd meg Leclerc álomkörét a Ferrarival a mexikói időmérőről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/10/29 11:21
Charles Leclerc még saját magát is meglepte ezzel a körrel a Ferrari volánja mögött, de a java csak most következik.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nincs okunk panaszkodni, zajlanak az események a Mexikói Nagydíjon, és azt sem mondhatnánk, hogy minden papírforma szerint alakul. Így is Verstappen a favorit, de legalább adott az esély arra, hogy ne ő nyerjen.

Idén eddig erre mindössze háromszor volt példa, nem többször. Leclerc futotta meg a legjobb időt szombaton Mexikóban, ami miatt igen boldogok voltak, már csak amiatt is, mert nem számítottak rá.

Leclerc igazi időmérős specialistának számít, és noha még mindig fiatal, már most ott van minden idők legjobbjai között. A legutóbbi sikerével beérte Alonsót, aki szintén 22 rajtelsőséget szerzett eddig.

Hamarosan még előrébb találhatja magát a monacói, bár a 11. hely után azért lesz még dolga. Jelenleg Häkkinen a 11. 26 rajtelsőséggel, aki előtt Fangio már 29 pole-lal áll, viszont egy ideje nem lehet az élők sorában.

Piquet és Lauda viszont közel van, akik 24 rajtelsőséggel fejezték be a pályafutásukat. Ez akár még idén összejöhet a Ferrari versenyzőjének, van rá esély. A mexikói körét pedig erre a linkre kattintva nézhetitek meg.