hero image
dppi

Nézd meg Sainz pole körét a Ferrarival az Olasz Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/09/02 21:42
Carlos Sainz Jr. élete egyik legérzelmesebb időmérős sikerét aratta a Forma-1-ben, amiből eddig nincs túl sok a neve mellett.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Sainz számára eddig álomszerűen alakul a hétvége Olaszországban, hiszen a 29. születésnapját Monzában ünnepelhette, és a lehető legjobb rajthelyről várja a futamot vasárnap a legendás olasz aszfaltcsíkon.

Más kérdés, hogy hosszú az út az első kanyarig, és egy kevésbé erős start is sokba kerülhet számára, tapasztalhattunk már jó pár példát arra, hogy valaki mennyire rossz helyzetbe tud kerülni a pole-ból.

Sainz igyekszik ezt elkerülni, de nem lesz könnyű dolga, mivel nem dominál a Ferrari és a Red Bull még mindig pokolian gyors, elsősorban Verstappennel, hiszen láthatjuk, hogy Pérez a pole közelében nem volt.

Carlosnak ez csak a negyedik rajtelsősége volt az F1-ben, de egyúttal a legkülönlegesebb is. Monzában időmérőt nyerni egy Ferrarival olyasvalami, amiről a többség csak álmodozhat, soha nem történik meg velük.

Sainz jó kört rakott össze, ami nem volt hibamentes, viszont így is a leggyorsabb volt. Ha kíváncsi vagy a spanyol pilóta pole körére, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már nézhetitek is az onboard felvételt.