hero image
dppi

Nézd meg Verstappen fergeteges pole körét a Holland Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/08/27 09:39
Max Verstappen bármilyen körülmények között képes az élen végezni, és ezt szombaton is bizonyította a Holland Nagydíj időmérő edzésén.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Lassan semmilyen csoda nem segít a riválisokon, Max Verstappen heteken belül háromszoros világbajnok lehet, akkora az előnye. Már a szezon elején látszott, hogy senki nem fogja tudni megállítani, és úgy tűnik, ez valóban így van.

A Holland Nagydíj időmérő edzését is behúzta, ami igencsak érdekesen alakult. A változó feltételek miatt nem az az eredmény született, amire vártunk volna, ráadásul a két Ferrari is messzebb hátrébb végzett.

Ez finoman szólva sem az olaszok éve, miközben a Williams egyre nagyobb feltámadást mutat Albonnal, aki jó eséllyel pályázhat arra, hogy újra top-csapatnak vezessen. Norris pedig élvezi, hogy a McLaren visszatért a legjobbak közé, de a vb-címre nincs esélyük.

Verstappen a legjobb autóban ül, ráadásul az nem is kevéssel gyorsabb, mint a többieké, viszont Pérez eredményei bizonyítják, a holland messze többet hoz ki a csomagból. Érdekes lenne látni, mi történne, ha Hamilton, Leclerc, Norris vagy Alonso ülne a másik gépben.

Ezt talán soha nem tudjuk meg, viszont azt igen, hogy milyen volt belülről Verstappen köre a Holland Nagydíj időmérő edzésén. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg, amit csak ajánlani tudunk.