hero image
dppi

Nézd újra a drámai F1-es Holland Nagydíj időmérő edzését

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/08/27 09:36
A Holland Nagydíj időmérő edzésén sem kellett unatkoznunk, történt pár érdekes esemény az etapok alatt.

Messze nem olyan végeredmény született a Holland Nagydíj időmérő edzésén, mint azt vártuk volna. A Forma-1 mezőnye ismét hozta a kötelezőt, és a változó körülmények nem kicsit tették meg a hatásukat.

Max Verstappent azonban így sem lehetett megállítani, megint az élen zárt, és egy olyan kört rakott össze, amire senkinek nem volt válasza. A McLaren közben ismét bizonyította, hogy övék az egyik legjobb autó, Norris a második helyre vetődött be.

Ez önmagában még nem meglepetés, akárcsak George Russell harmadik helye, aki ugyancsak jól ment a Q3-ban. A nap egyik legjobbja azonban Albon volt a Williamsszel, bizonyítván, hogy helye lenne egy erősebb csapatnál.

A legjobb ötben még Alonso volt ott, aki kevéssel maradt el Albon idejétől, de ez az ötödik hely szintén sokat hozhat számára vasárnap. A Ferrarik nem parádéztak, Carlos Sainz Jr. csak a hatodik időt rakta össze, közvetlen Sergio Pérez előtt, aki hiába ül ugyanabban a Red Bullban, mint a holland világbajnok, tehetetlen ellene.

A TOP-10 végén Piastrit, Leclerc-t és Sargeantet találjuk. Érdemes megnézni az időmérő edzésről készült összefoglaló videót, amit erre a linkre kattintva érhettek el, a futam pedig már nincs messze.