Egy remek videós anyagot hoztunk el számotokra az F1-es Las Vegas-i Nagydíj harmadik és egyben utolsó szabadedzéséről.

Kisebb blamával indult a Las Vegas-i Nagydíj, de egy teljesen új pálya esetében ez mindig benne van a pakliban, pláne, ha utcai helyszínről van szó. Emiatt az FP1 gyakorlatilag a kukában landolt, nem lehetett mit tenni.

Ugyan az FP2 alatt már simán mentek a dolgok, a hosszú várakozás miatt a nézőket és a VIP-vendégeket is kiterelték a pályáról. A versenyzők egy üres pályán körözgethettek, ami furcsa volt, de meg kellett barátkozniuk a gondolattal.

Az FP3 már ebből a szempontból is ideálisabb volt, és a végeredmény sem azt hozta, mint vártuk volna. Russell végzett az élen a lágy gumikon a Mercedesszel, és nem keveset adott Piastrinak a második helyen.

A fiatal versenyző közel 0,4 másodperccel volt lassabb, ami tetemes különbség. Meglepetésre Sargeant ugrott be harmadikként, de már ő is több mint 0,5 másodpercet kapott ugyanazon a gumin.

Verstappen mögötte szinte ugyanazt az időt autózta meg, de Pérez is igen közel volt a másik Red Bullal, akárcsak Albon és Alonso. A legjobb 10-ben még Hamilton, Bottas és Magnussen voltak ott, addig a Ferrarik kimaradtak a körből. Az FP3-ról készült látványos videós anyagot erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL