hero image
dppi

Nézd újra az F1-es Las Vegas-i Nagydíj harmadik szabadedzését (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/18 08:47
Egy remek videós anyagot hoztunk el számotokra az F1-es Las Vegas-i Nagydíj harmadik és egyben utolsó szabadedzéséről.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Kisebb blamával indult a Las Vegas-i Nagydíj, de egy teljesen új pálya esetében ez mindig benne van a pakliban, pláne, ha utcai helyszínről van szó. Emiatt az FP1 gyakorlatilag a kukában landolt, nem lehetett mit tenni.

Ugyan az FP2 alatt már simán mentek a dolgok, a hosszú várakozás miatt a nézőket és a VIP-vendégeket is kiterelték a pályáról. A versenyzők egy üres pályán körözgethettek, ami furcsa volt, de meg kellett barátkozniuk a gondolattal.

Az FP3 már ebből a szempontból is ideálisabb volt, és a végeredmény sem azt hozta, mint vártuk volna. Russell végzett az élen a lágy gumikon a Mercedesszel, és nem keveset adott Piastrinak a második helyen.

A fiatal versenyző közel 0,4 másodperccel volt lassabb, ami tetemes különbség. Meglepetésre Sargeant ugrott be harmadikként, de már ő is több mint 0,5 másodpercet kapott ugyanazon a gumin.

Verstappen mögötte szinte ugyanazt az időt autózta meg, de Pérez is igen közel volt a másik Red Bullal, akárcsak Albon és Alonso. A legjobb 10-ben még Hamilton, Bottas és Magnussen voltak ott, addig a Ferrarik kimaradtak a körből. Az FP3-ról készült látványos videós anyagot erre a linkre kattintva nézhetitek meg.