hero image
dppi

Nézd újra az őrületes Belga Nagydíj sprint szétlövését, Stroll becsapódott (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/29 15:11
Megérkezett a hivatalos összefoglaló videó a Belga Nagydíj sprint szétlövéséről, ami érdekesen alakult.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Hamarosan ismét pályára gurul a Forma-1 mezőnye, és a Belga Nagydíjon is sok minden történik. Nem a megszokott felállásban zajlanak az események, de ez mindig izgalmas, különösen Spa-ban, ami a világ egyik legjobb pályára.

A szabályok átírásával mindig kapunk valami újat, és a belga versenypálya abszolúte alkalmas erre. A sprint szétlövés érdekesen alakult, már az SQ1-ben is kaptunk pár izgalmas pillanatot, miközben Hülkenberg még csak mért időt sem futott.

Rajta kívül Cunoda, Bottas, Magnussen és Zhou búcsúzott. Nekik nem volt lehetőségük arra, hogy folytassák, viszont a többieknek igen. Ricciardo sajnálhatja, mert végül 11. lett, közvetlen Albon, Sargeant, Stroll és Alonso előtt.

Stroll ezúttal sem pozitív módon hívta fel magára a figyelmet, csúnyán megtörte az Aston Martint. Emiatt Ricciardón kívül senki nem ment mért időt az SQ2-ben a kiesettek közül, többek között Alonso is csak foghatta a fejét.

Végül Verstappen zárt az élen, de csak 0,011 másodperccel Piastri előtt. Sainz is szinte ugyanazt az időt futotta meg a Ferrarival, akit Leclerc, Norris, Gasly, Hamilton, Pérez, Ocon és Russell követett. Az izgalmas összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.