hero image
dppi

Nézd vissza az F1-es sprintfutam legjobb jeleneteit a Brazil Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/05 13:26
Az F1-es sprintfutam is izgalmas volt a Brazil Nagydíjon, sokan voltak rá kíváncsiak, és nemcsak a helyszínen.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Noha Norris nyerte a sprintidőmérőt, a másodperc tört része alatt elvesztette a futamgyőzelmet, ami így nem is volt az övé. A McLarennél bíztak abban, hogy ott lehetnek az élen, legalább pár körön keresztül, de hiába.

Verstappen nem akart szórakozni, és pillanatok alatt átvette a vezetést. Nagyon gyorsan történt mindent, szinte esélyt sem adott a britnek, akivel nem mellesleg nagyon jó a kapcsolat, de itt nincs barátság.

A McLaren rajongói sokkolt arccal nézték a történteket, nem akarták elhinni, hogy mindez megtörténik velük. Szó szerint méterekig tartott a csata, ha azt egyáltalán annak lehet nevezni, majd jöttek ennél rosszabb hírek is.

Végül ugyan Norris második lett, nem volt valós esélye, viszont legalább nem kapott 10 másodpercet. 4,2 másodperccel ért célba Verstappen mögött, aki ezzel 8 pontot szerzett, míg a brit 7-et.

Pérez legalább elcsípte a dobogót, de ez a teljesítmény továbbra is siralmas Verstappenhez képest. Több mint 13,6 másodpercet kapott ugyanazzal az autóval, és ezt megint nem kell magyarázni. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.