hero image
dppi

Nézd vissza Verstappen látványos pole körét a Brazil Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/04 10:30
Max Verstappen egy pillantig sem habozott, behúzta a pole-t a Brazil Nagydíjon, ami idő előtt ért véget a viharos időjárás miatt.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Sokáig minden rendben zajlott a Brazil Nagydíjon, és úgy tűnt, egy igazán sima időmérőt láthatunk péntek délután. Végül nem így lett, köszönhetően az időjárásnak, és annak a káosznak, ami történt.

Egyik pillanatról a másikra változtak meg a körülmények, és drasztikus módon. Őrületes volt látni, hogy ennyi idő alatt képes pokolivá változni a helyzet, márpedig erről volt szó, elég megnézni a helyszínen készült amatőr felvételeket.

Az egyik fotós majdnem életét vesztette egy beomlott és szétszakadt lelátó miatt. A törmelékek nagyon közel húztak el a fejéhez, és nagyon tartott tőle, hogy ezt nem ússza meg élve, de szerencséje volt.

A versenyzők is sejtették, valami gond van, miközben a nézőknek megállniuk is nehéz volt a lábaikon az erős szél miatt. Nagyon rég láttunk hasonlót a Forma-1-ben, és Interlagos bizonyította, nincs lehetetlen.

Verstappen mente a legjobb időt, de a végeredmény igen más lett volna valószínűleg, ha nem intik le percekkel korábban a Q3-at. Ha kíváncsiak vagytok Verstappen körére, akkor csak kattintsatok erre a linkre.