Max Verstappen más dimenzióban versenyez, mint a társai, és ez nemcsak a Red Bull miatt van így. Ezt már számtalanszor bizonyította, és egy gyengébb autóval is képes volt a legjobbak között lenni. Minden idők egyik legjobbjának tartják, aki már majdnem háromszoros világbajnoknak mondhatja magát.

Nehéz elképzelni, hogy nem lesz legalább öt címe, bár Vettel is megállt négynél, de a hollandot sokkal nagyobb tehetségnek tartják. Más kérdés, hogy mi történik, ha nem kap elég jó autót, mert azzal nem lehet címet nyerni.

A jelenlegi gépe a legjobb, amit valaha vezetett, és erre igazán büszke lehet a csapat. Jövőre minden bizonnyal szorosabb lesz a játék, de így is Verstappen marad a nagy favorit, ehhez kétség sem férhet.

Kihívókból akad bőven, viszont Verstappen valóban más dimenzióban versenyez. A Katari Nagydíjon is pokolian nagy tempót ment, nem sok esélyt adott a társainak, és magabiztosan húzta be a pole-t.

Természetesen rögzítették Verstappen körét, ami sokat elárul. Végig remekül tapadt a Red Bull, a holland pedig rendkívül precízen irányította az autóját. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL