hero image
dppi

Nézd vissza Verstappen őrületes körét a Katari Nagydíj időmérő edzéséről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/07 11:56
Max Verstappen más dimenzióban versenyez, mint a társai, és ez nemcsak a Red Bull miatt van így. Ezt már számtalanszor bizonyította, és egy gyengébb autóval is képes volt a legjobbak között lenni. Minden idők egyik legjobbjának tartják, aki már majdnem háromszoros világbajnoknak mondhatja magát.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nehéz elképzelni, hogy nem lesz legalább öt címe, bár Vettel is megállt négynél, de a hollandot sokkal nagyobb tehetségnek tartják. Más kérdés, hogy mi történik, ha nem kap elég jó autót, mert azzal nem lehet címet nyerni.

A jelenlegi gépe a legjobb, amit valaha vezetett, és erre igazán büszke lehet a csapat. Jövőre minden bizonnyal szorosabb lesz a játék, de így is Verstappen marad a nagy favorit, ehhez kétség sem férhet.

Kihívókból akad bőven, viszont Verstappen valóban más dimenzióban versenyez. A Katari Nagydíjon is pokolian nagy tempót ment, nem sok esélyt adott a társainak, és magabiztosan húzta be a pole-t.

Természetesen rögzítették Verstappen körét, ami sokat elárul. Végig remekül tapadt a Red Bull, a holland pedig rendkívül precízen irányította az autóját. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg.