hero image

NFT-sorozat készül Gasly sisakjaiból - ezzel a dizájnnal készült Miamira!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Stroll: Vettelnek köszönhetően jobb versenyző lettem!

FORMA-1

Russell idén is megverheti Hamiltont? „Lewisnak jót tesz a nagy nyomás...”

FORMA-1

Mick Schumacher üléspróbán járt a Mercedesnél

FORMA-1

Mick Schumacher lesz a McLaren tartalékja!

Motorsport.hu
2022/05/05 15:35
Pierre Gasly a Twitteren mutatta meg legújabb sisakját, amely a Miami Nagydíjra készült, ugyanakkor a sisak nem csak klasszikus értelemben különleges, hanem abból az okból kifolyólag is, hogy NFT-sorozat is készül belőle.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Pierre Gasly számára nem indult túl meseszerűen a 2022-es év, ugyanis a négy eddigi futamból kettőt a pálya szélén volt kénytelen befejezni, míg a másik két alkalommal összesen hat pontot sikerült gyűjtenie az Alpha Tauri francia pilótájának.

Gasly bízik abban, hogy Miamiban javítani tud, ugyanis elmondása szerint az autó maga jó és sok lehetőség rejlik benne, amit csapattársa, Juki Cunoda teljesítménye is jól mutat. A japán sem remekel, ugyanakkor a bajnokságban tíz megszerzett ponttal a francia előtt áll.

A futamot megelőzően Gasly a Twitteren mutatta be legújabb sisakját, mely a Miami hétvégére készült, ugyanakkor nem csak ezt jelentette be, hanem azt is, hogy egy NFT-sorozat készül a sisakdizájnjaiból.

„Izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek az új NFT-sorozatomat, amely a különböző sisakterveimet mutatja be, és amely idővel egyre bővülni fog, ahogy egyre több és több dizájnnal versenyzek" - írta az AlphaTauri pilótája a Twitteren.