hero image

Norris: A sprintfutamon kiderül, milyen az autónk valódi tempója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/01 15:05
Lando Norris a szombati sprintkvalifikáción a harmadik legjobb idő elérésével erősítette meg a McLaren jó formáját Spielbergben.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A McLaren versenyzője elégedett a rajtpozíciójával és a csapat eddig végzett munkájával is, de nem kívánt jóslatokba bocsátkozni.

"A kvalifikáció nehéznek bizonyult, mert egy kicsit féltem a kerékvetők használatától. Összességében nézve száraz volt a pálya, de vigyázni kellett, nehogy vizes területre fussunk.

Úgy éreztem, hogy jobb kört mentem, mint tegnap, bár több időt vesztettem az első helyezetthez képest. Biztos Max volt az, aki remek munkát végzett, mert mi ismét erősen teljesítettünk, jó csapatmunka volt", mondta, majd szót ejtett a hosszabb etapokról is.

"Nagyon kevés időnk volt dolgozni az első edzésen, így csak ma derül majd ki, hogy milyen tempónk van egy hosszú etap során. A sprintfutam nehéz lesz, mert a teljes táv alatt támadni kell, viszont remek képet kaphatunk arról, hogy hosszú távon mennyire gyors az autó, és hogy képesek vagyunk-e felvenni a versenyt a közelünkből rajtoló versenytársakkal."