hero image

Norris: A sprintfutamon kiderül, milyen az autónk valódi tempója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/07/01 15:05
Lando Norris a szombati sprintkvalifikáción a harmadik legjobb idő elérésével erősítette meg a McLaren jó formáját Spielbergben.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A McLaren versenyzője elégedett a rajtpozíciójával és a csapat eddig végzett munkájával is, de nem kívánt jóslatokba bocsátkozni.

"A kvalifikáció nehéznek bizonyult, mert egy kicsit féltem a kerékvetők használatától. Összességében nézve száraz volt a pálya, de vigyázni kellett, nehogy vizes területre fussunk.

Úgy éreztem, hogy jobb kört mentem, mint tegnap, bár több időt vesztettem az első helyezetthez képest. Biztos Max volt az, aki remek munkát végzett, mert mi ismét erősen teljesítettünk, jó csapatmunka volt", mondta, majd szót ejtett a hosszabb etapokról is.

"Nagyon kevés időnk volt dolgozni az első edzésen, így csak ma derül majd ki, hogy milyen tempónk van egy hosszú etap során. A sprintfutam nehéz lesz, mert a teljes táv alatt támadni kell, viszont remek képet kaphatunk arról, hogy hosszú távon mennyire gyors az autó, és hogy képesek vagyunk-e felvenni a versenyt a közelünkből rajtoló versenytársakkal."