A Mclaren 2022 eddigi legjobb futamát teljesítette Ausztráliában, az 5. és a 6. helyen végzett. Lando Norris azonban nincs meggyőződve arról, hogy a tempójuk olyan reprezentatív lenne.

A Mclaren meggyőzőnek tűnt Ausztráliában, hiszen a két autójuk az 5. és a 6. helyen végzett, Lando Norris pedig csapattársát, Daniel Ricciardo előtt ért át a célvonalon. Norris a 4. helyre kvalifikálta magát a rajtrácson, sőt, szombaton az FP3-as edzést meg is nyerte, csapattársa, Daniel Ricciardo pedig a 7. helyen végzett.

Norris az Ausztrál Nagydíj után a Sky-nak nyilatkozva kételkedett abban, hogy a tempójuk javult-e, vagy csak a körülmények miatt szerepeltek jól, és kijelentette: „Inkább csak a pálya változott, és az autó gyorsabb itt. Szeretnék optimista lenni, de az autó pontosan ugyanolyan, mint Bahreinben volt. Ez pályaspecifikus."

„Mindenki keményen dolgozik azért, hogy ezeket a kis lépéseket megtegyük, de egyszerűen az autó ma nagyon jól működött. Vannak pozitívumok, amiket magunkkal vihetünk, de a negatívumokon még dolgoznunk kell” – tette hozzá.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL