hero image

Norris az FIA-nek: „Hallgatniuk kell ránk!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/05/14 15:37
A miami hétvégén történt balesetek után a McLaren versenyzője, Lando Norris szólalt fel, aki szerint ők érzik a legjobban a kocsiból azt, hogy milyen következményei lehetnek egy-egy incidensnek, az FIA-nek pedig hallgatnia kell a versenyzőkre.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

A miami nagydíjhétvégén pénteken Carlos Sainz, szombaton pedig Esteban Ocon törte össze a kocsiját a 13-as kanyarnál és ütközött keményen a betonfalnak, a pilóták pedig nem voltak elégedettek a pálya biztonságosságával.

A versenyzők már a pénteki meetingen felvetették, hogy inkább tecpro-falra lenne szükség betonfal helyett a 13-as kanyarnál, azonban nem változtattak rajta, ennek kapcsán pedig a McLaren-pilóta Lando Norris jelentette ki, hogy jobban kell együtt dolgozniuk a sport szabályozó szervével:

TOVÁBBI HÍREINK

„Hamilton sokáig nyert versenytársak nélkül, de úgy tűnik, a szerencséjének annyi...”

„A hibákból lehet tanulni, és remélem, az FIA is tanult a Miamiban történtekből. Versenyzőként mi máshogy értelmezzük a dolgokat, mint ahogy azt azok értékelik, akik nem vezetik ezeket az autókat.”

„Amikor tanácsokat adunk, fontos, hogy figyelembe is vegyék azokat, illetve hogy ennek megfelelően is cselekedjenek. Főleg amikor komoly következményei vannak a dolognak, mint például Miamiban a tecpro esetében.”