hero image

Norris az imolai hullám hátán érkezne Miamiba

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/04 15:43
A McLaren Forma-1-es pilótája, Lando Norris szerint fontos lenne, hogy fenntartsák az Imolában látott formájukat, még ha egy újabb dobogós helyezés lehetőségét igen csekélynek is tartja.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Az év első futamán látott erősorrendhez képest a McLaren fejlődött a legtöbbet a 2022-es Forma-1-es szezonban, amit ráadásul komolyabb fejlesztések nélkül, csak az idei autójuk alaposabb megismerésével értek el.

Norris szerint az imolai dobogós helye is a McLaren kemény munkáját bizonyítja, és izgatottan várja már, hogy mire lehet képes az új miami pályán.

„Nagyon izgatott vagyok a hétvége előtt. Mindig is szerettem az új pályák jelentette kihívást, az pedig különösen menő, hogy ismét az Egyesült Államokban, ráadásul Miamiban fogunk versenyezni” – nyilatkozta Norris a McLaren hivatalos oldalának.

„A pálya nagyon gyorsnak tűnik néhány igazán remek részlettel, amihez hozzájön az is, hogy egy félig meddig utcai pályáról van szó.”

„Az imolai teljesítményem hátán érkeznék meg Miamiba, és folytatni szeretném a jó sorozatunkat. Bár egyáltalán nem számítottunk arra, hogy ilyen korán dobogós helyezést fogunk szerezni, az eredményünk is azt bizonyítja, hogy milyen keményen dolgozunk a pálya mellett, és otthon a gyárban is.”