Lewis Hamiltonhoz hasonlóan Lando Norris is rendelkezik saját ruházati kollekcióval, amikor viszont arról kérdezték a McLaren fiatalját, hogy számíthatunk-e nála is Hamiltonhoz hasonló ruhákra, egyértelműen válaszolt.

A nemzetközi férfimagazin, a GQ két „táborra” osztotta a Forma-1-es versenyzőket: az egyik táborban az olyan pilóták helyezkednek el, akik csak a versenyzésre és az edzésre fókuszálnak, míg a másik tábornak komoly elfoglaltságaik vannak az F1-en kívül is.

A magazin előbbi kategóriába helyezte Max Verstappent, míg a hétszeres világbajnokot az utóbbiba, és Lando Norris is honfitársa „táborába” került be. A fiatal britnek ugyanis saját ruházati kollekciója van az esport-csapatán, a Quadranton keresztül.

Amikor viszont a GQ arról kérdezte meg a McLaren versenyzőjét, hogy számíthatunk-e tőle „Hamilton-szerű” ruhákra, egyértelmű választ adott a kérdésre:

„Nem, nem igazán. Én nem vagyok ennyire magabiztos. Talán pár év múlva más lesz a helyzet. De egyébként hamarosan érkezik néhány menő cuccunk, ezekre már nem kell sokat várni. Nemrég írtam alá miatta egy csomó papírt” – mondta Norris.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL