hero image
DPPI

Norris keményen betette a McLarent a Ferrari mellé az Osztrák Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/02 09:59
Lando Norris nagy harcot vívott az egyik legjobb barátjával, aki történetesen a Ferrarinak versenyez.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Egy igazán izgalmas napon vagyunk túl a Forma-1-ben, miután megrendezték a sprintfutamot az Osztrák Nagydíjon. Már az előzmények is érdekesek voltak, függetlenül attól, hogy megint Max Verstappen diktálta a tempót.

Senki nem találja az ellenszert a holland címvédőre, aki sokszor csak unatkozhat az első helyen, mert ő is jobban örülne annak, ha kemény csatákban lenne része. Ugyanakkor ez is a Forma-1, láthattunk már példákat erre a múltban.

Talán 2024 más lesz, bár a 2023-as idényre sem lehet sok okunk panaszkodni. Rengeteg a harc a pályán, kemény csatákat láthatunk, és ez a szombati sprintfutamon sem volt másképp, amit Verstappen húzott be.

Sokáig vizes volt a pálya, és Sergio Pérez már a rajtot követően leterelte Verstappent a fűre, aki erre igencsak berágott. A következő kanyarban visszaadta a kölcsönt, majd azzal a lendülettel el is húzott.

Lando Norris addig Charles Leclerc ellen csatázott, folyamatosan kereste a lehetőséget, hogyan előzze meg a Ferrarit a McLarennel. A brit az egyik legszebb manővert mutatta be, kihasználván a monacói pillanatnyi megingását.