hero image

Norris: Szerintem egy szót sem szóltam Kimihez!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2022/04/17 16:00
Bár 2019 és 2021 között együtt voltak ott a Forma-1-es mezőnyben, Lando Norris úgy gondolja, hogy egyáltalán nem beszélt az ekkor az Alfa Romeo csapatánál versenyző Kimi Räikkönennel.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

A Ferrarival világbajnoki címet nyerő, majd az Alfa Romeo csapatától visszavonuló Kimi Räikkönen a Forma-1-es mezőny egyik, ha nem legerősebb egyénisége volt, a tehetségén kívül ennek köszönhetően szerzett magának rengeteg rajongót.

A finn pilóta 2021 végén, 42 évesen vonult vissza a formulaautózás királykategóriájából, és bár egyelőre egy sorozat irányába sem kötelezte el magát, mégis az lehet az érzésünk, hogy láthatjuk még a versenypályán a Jégembert.

Räikkönenről ezúttal a McLaren pilótája, Lando Norris beszélt, aki elmondta, szerinte egy szót sem váltott vele a három közös F1-es évük alatt, de hiányoznak neki az interjúi:

„Sosem beszéltem Kimivel. Három évet töltöttünk egyszerre a Forma-1-ben, de szerintem egy szót sem szóltam hozzá. Tehát hiányzik, hogy nézzem Kimit, és hogy hallgassam az interjúit, de ettől eltekintve nem hiányzik” – mondta Norris a Quadrant YouTube-csatornáján.