hero image

Norris: Szerintem egy szót sem szóltam Kimihez!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen: "Világbajnokként muszáj, hogy benne legyek a Netflix-sorozatban"

FORMA-1

Pereznek sem tetszik az FIA "szájkosár"-szabálya

FORMA-1

Szimulátor a magángépen? Verstappen reagált

FORMA-1

Perez ismét reagált a tavalyi csapaton belüli botrányra: "Nincs egó, csapatban gondolkodunk"

Motorsport.hu
2022/04/17 16:00
Bár 2019 és 2021 között együtt voltak ott a Forma-1-es mezőnyben, Lando Norris úgy gondolja, hogy egyáltalán nem beszélt az ekkor az Alfa Romeo csapatánál versenyző Kimi Räikkönennel.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

A Ferrarival világbajnoki címet nyerő, majd az Alfa Romeo csapatától visszavonuló Kimi Räikkönen a Forma-1-es mezőny egyik, ha nem legerősebb egyénisége volt, a tehetségén kívül ennek köszönhetően szerzett magának rengeteg rajongót.

A finn pilóta 2021 végén, 42 évesen vonult vissza a formulaautózás királykategóriájából, és bár egyelőre egy sorozat irányába sem kötelezte el magát, mégis az lehet az érzésünk, hogy láthatjuk még a versenypályán a Jégembert.

Räikkönenről ezúttal a McLaren pilótája, Lando Norris beszélt, aki elmondta, szerinte egy szót sem váltott vele a három közös F1-es évük alatt, de hiányoznak neki az interjúi:

„Sosem beszéltem Kimivel. Három évet töltöttünk egyszerre a Forma-1-ben, de szerintem egy szót sem szóltam hozzá. Tehát hiányzik, hogy nézzem Kimit, és hogy hallgassam az interjúit, de ettől eltekintve nem hiányzik” – mondta Norris a Quadrant YouTube-csatornáján.