Lando Norris sokat nem gondolkozott, inkább cselekedett, és az elmúlt időszak egyik legszebb előzését mutatta be Lewis Hamilton ellen.

Lando Norris továbbra is a McLaren versenyzője, ahol egykor Lewis Hamilton is versenyzett. Sőt, világbajnok lett, és Norris ugyan egyelőre nem lépett erre az útra, a csapat történetének egyik legjobb versenyzője, ráadásul saját tehetségként lehet rá tekinteni.

Nem ment rossz futamot Norris a Japán Nagydíjon legutóbb, bár jobban örült volna, ha ott lehet a dobogón, de a Ferrarikkal ő sem tudott mit kezdeni. Az időmérőn az olaszok kissé gyengélkedtek, viszont a futamon összeszedték magukat, és hozták a kötelezőt, ami egyúttal a maximum is volt.

Amíg a Red Bull más versenyen szerepelt, mögöttük érdekes és taktikus csaták alakultak ki. Norris mindent megtett, ami csak lehetséges, ám ez az 5. hely volt a maximum, míg közvetlen mögötte Fernando Alonso végzett, aki ezzel George Russellt győzte le.

Csak azután láthattuk a másik McLarent Piastrival, míg Hamilton a 9. helyen ért célba. Ez megint nem a brit világbajnok rekorder futama volt, ráadásul ellene mutatta be Norris a szezon egyik legszebb előzését, aminek nem örülhettek a Mercedes rajongói, de ez most egy ilyen helyzet, nincs reális esélyük a címre.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL